Vi hjälper era anställda och deras familjer att få en bra start i Sverige

Om oss

Vårt fokus är relocation av nyckelpersonal
Vi gör relocation från utlandet enklare för dig och dina anställda. Vi hjälper till med det praktiska kring flytten så att nyrekryterade chefer och specialister redan vid ankomsten kan lägga all kraft på jobbet och ställa om till ett nytt liv i Sverige utan att tappa arbetsglädje och effektivitet. Våra tjänster är anpassade för att möta de olika behov som kan uppstå både före och efter deras ankomst, så att vistelsen här i Sverige blir så givande och produktiv som möjligt. Vi erbjuder även privata relocation tjänster.

Vi gör det där lilla extra
Support i världsklass när dina anställda behöver det som bäst, med en kontaktperson från början till slut så att ni känner er trygga hela vägen.

Säkra din investering
Rekrytering av nyckelpersoner är en viktig investering. Utöver praktiskt stöd ger vi en introduktion till allt det positiva som Sverige kan erbjuda och hjälper dina utländska medarbetare att trivas från start. En klok satsning både för företaget och de nyanställda.

Anne

Anne Pihl, Grundare

Tack för ditt intresse för Relocate To Sweden. Ursprungligen från Irland kom jag till Sverige 1998 med min svenske man och vårt nyfödda barn. Vi flyttade hit efter 6 år i England och Tyskland så jag hade redan viss erfarenhet av att vara nykomling i stan. Vi hade tänkt oss ett tillfälligt prov av den Skandinaviska livsstilen men stortrivs och är fortfarande kvar. Efter nästan två decennier med två tonårsbarn på god väg genom skolsystemet och gedigen erfarenhet av att hjälpa andra expats med flyttbestyren har jag en bra känsla för hur man bäst anpassar sig för att få ut det mesta av livet i Sverige. Kontakta mig gärna för råd och tips om du planerar att rekrytera eller flytta utländsk personal till Sverige på anne@relocatetosweden.com.

”Jag har samarbetat med Relocate To Sweden flertalet gånger för att få hjälp med relocation av kandidater i rekryteringssyfte. Det har gått otroligt smidigt där vi fått snabb och personlig hjälp vilket har varit ovärderligt för att kunna säkerställa en säker och professionell process när vi rekryterar kandidater utanför Sveriges gränser. Relocate To Sweden får mina varmaste rekommendationer!”

Lisa Calá
Recruiter Specialist, Nordnet

”Kan varmt rekommendera Relocate To Sweden. Otroligt proffsig service där vi har känt oss väldigt omhändertagna.”

Louise Tuvehjelm
Intrum

”Vi anlitade Relocate To Sweden i samband med att en av våra anställda i Kina skulle flytta till Sverige. Det vi sökte var en partner som hade kompetensen från det stora bolaget inom området relocation men flexibiliteten och smidigheten hos det mindre bolaget. Vi är mycket nöjda med det stöd vi har fått och med det personliga engagemang som har visats vår anställde och dennes familj i alla deras kontakter. Vi kan varmt rekommendera Relocate To Sweden som partner i relocation uppdrag.”

Marie Kjellberg
HR Manager, Teleopti


Relocate To Sweden i media

TV4, Nyhetsmorgon, augusti 2018

The Local, Sweden (Sweden’s News in English), juli 2018

The Irish Times, maj 2017

The Local, Sweden , februari 2017

Kontakta oss

Uncategorized