Vi hjälper era anställda och deras familjer att få en bra start i Sverige

Om oss

Anne

Anne Pihl, Grundare

Tack för ditt intresse för Relocate to Sweden. Efter att ha bott i Stockholm de senaste 17 åren har jag lärt mig ett och annat om livet i Sverige.

Ursprungligen från Irland kom jag till Sverige 1998 med min svenske man och vårt nyfödda barn. Vi flyttade hit efter 6 år i England och Tyskland så jag hade redan viss erfarenhet av att vara nykomling i stan. Vi hade tänkt oss ett tillfälligt prov av den Skandinaviska livsstilen men stortrivs och är fortfarande kvar. Efter nästan två decennier och med två tonårsbarn på god väg genom skolsystemet, har jag en bra känsla för hur man får ut det mesta av livet i Sverige.

Flera internationella flyttar och en bakgrund inom service och marknadsföring gjorde satsningen på Relocate to Sweden till ett naturligt val. Efter att ha arbetat i ett svenskägt relocation företag är jag glad över att kunna bygga upp min egen verksamhet med skräddarsydda tjänster som utformats efter mina egna erfarenheter av att komma ny till Sverige. Jag vet att en bra start kan göra stor skillnad och min passion är att erbjuda just detta för era medarbetare som flyttar hit.

Kontakta mig gärna för råd och tips om du planerar att rekrytera eller flytta utländsk personal till Sverige på anne@relocatetosweden.com.

Vår affärsidé

Vi gör relocation till Sverige enklare för dig och dina medarbetare. Vi hjälper era anställda med det praktiska och att känna sig hemma redan från början, vilket ger dem möjlighet att snabbt och effektivt komma igång med sitt nya arbete. Våra tjänster är utformade för att möta alla de behov och utmaningar som kan uppstå för en nyinflyttad, allt för att göra vistelsen i Sverige så bra och lyckad som möjligt. Vi erbjuder även tjänster vid avresan när det är dags för den anställde att återvända hem eller stationeras i ett annat land.

Vi åtar oss kompletta åtaganden såväl som individuella relocation tjänster. Du kan välja en servicenivå som passar era medarbetares och deras familjers behov inför flytten och efter deras ankomst till Sverige. Utöver arbetsgivarens insatser i samband med flytten kan era anställda också välja att anlita oss privat som ett återkommande stöd under sin vistelse i Sverige.

”Vi anlitade Relocate to Sweden i samband med att en av våra anställda i Kina skulle flytta till Sverige. Det vi sökte var en partner som hade kompetensen från det stora bolaget inom området relocation men flexibiliteten och smidigheten hos det mindre bolaget. Vi är mycket nöjda med det stöd vi har fått och med det personliga engagemang som har visats vår anställde och dennes familj i alla deras kontakter. Vi kan varmt rekommendera Relocate to Sweden som partner i relocation uppdrag.”

Marie Kjellberg
HR Manager, Teleopti

”We found our new home within days and got a great introduction to Stockholm in the process. Relocate to Sweden also helped us to quickly get a place at a good international school for our daughter. Thanks for making everything fall into place for our new life in Sweden.”

Ye Cheng & Chen Yang

Varför välja oss

  • Rådgivning: Handfasta och tydliga råd förenklar hela relocation processen
  • Trygghet: En stabil och tillförlitlig partner för såväl företaget som den anställde
  • Kontinuitet: En kontaktperson genom hela relocation processen
  • Empati: Konsulter med egen erfarenhet av att flytta till Sverige som utlänning
  • Erfarenhet: Stort kunnande om Sverige och professionell vana att hjälpa nyanlända
  • Valuta för pengarna: Prisvärda tjänster som era anställda verkligen kommer att uppskatta

Kontakta oss

Bloggen för Expats

Hur är det att bo i Sverige?

Läs bloggen

Bloggen för HR

Internationell rekrytering eller relocation av personal?

Läs bloggen

Vi gör relocation enklare

Expertråd och praktisk hjälp genom hela relocation-processen

Kontakta oss

Få en gratis offert

Få en gratis offert

Få en gratis offert