Vi tar hand om pappersarbetet

Planering

Vi guidar dig genom de steg och den turordning som krävs för att era anställda ska kunna flytta hit och börja sitt jobb som planerat. God planering kan bespara dig månader av försening hos Migrationsverket. Vi kan relocation och säkerställer att du slipper hantera stressade och hemlösa anställda när de anländer till Sverige.

Immigrationstjänster

Vi kan ta hand om alla ansökningshandlingar för era nyanställda och deras familjer, inklusive arbets- och uppehållstillstånd samt registrering av svenskt personnummer.

Flyttjänster

Vi ser till att flyttprocessen blir så stressfri som möjligt och kan hjälpa till med koordinering av packning, flytt, och leverans av era anställdas möbler och tillhörigheter.

Starta lokalkontor

Vi kan hjälpa dig hitta rätt lokaler och hyresförhandla villkoren för ert nya kontor. Vi ser till att allt finns på plats så att du kan fokusera på verksamheten redan från första dagen.

Hitta bostad & övriga tjänster

Söka bostad, välja skola samt interkulturell träning är några exempel på våra relocation tjänster detaljerad under ”Ankomst” som även kan utförs innan era anställda flyttat hit. Vi kan också förmedla och samordna juridisk experthjälp och en mängd andra tjänster som kan behövas inför relocation av era anställda.

Bloggen för Expats

Hur är det att bo i Sverige?

Läs bloggen

Bloggen för HR

Internationell rekrytering eller relocation av personal?

Läs bloggen

Vi gör relocation enklare

Expertråd och praktisk hjälp genom hela relocation-processen

Kontakta oss

Få en gratis offert

Få en gratis offert

Få en gratis offert